Appell til de unge fra Nicholas Wilkinson, SV

Nicholas Wilkinson, førstekandidat på lista til Stortinget for Akershus SV appellerer til ungdommen om å gi han en plass på Stortinget. Les hans appell og hjelp han inn! Det er der vi trenger han:

Foto: SV. Hjelp Nicholas Wilkinson inn på Stortinget!

Dette er din mulighet til å gjøre Norge bedre!

Forskjellene i Norge øker fort. 98.000 barn i Norge vokser nå opp i fattige familier, samtidig har regjeringen gitt milliarder i skattekutt til Norges rikeste. Klimakrisen truer, men i stedet for å satse på buss og tog, borer vi etter mer olje.

Det er stortingsvalg 11. september. Jeg stiller til valg for SV fordi jeg vil ha en ny kurs for Norge.

Jeg trenger din hjelp om jeg skal bli valgt. Jeg er 29 år og en av Norges yngste stortingskandidater. Stortinget er fullt av stortingsrepresentanter langt oppi åra, men jeg tror vi trenger noen som vet hvordan det er å ikke ha råd til å kjøpe bolig, som vet hvordan det er når nattbussen slutter å gå altfor tidlig, og som vet hvor vanskelig det er å overleve på det lille studielånet.

Jeg mener Norge er på sitt beste når det er små forskjeller mellom folk. Når vi bruker pengene i fellesskap, i stedet for på skattekutt til de rikeste. Da kan vi bygge flere boliger, senke prisen for tog og buss og ansette flere gode lærere og sykepleiere.

Jeg meldte meg inn i SV fordi SV er det eneste partiet som er både rødt og grønt. Vi vil omfordele fra de med mest til de med minst, og vi vil løse klimakrisen.

De viktigste sakene jeg vil jobbe for på Stortinget er:

  • Boliger til alle: Også vi unge må kunne kjøpe vårt eget hjem
  • Stoppe ny oljeboring, og kutte norske klimagassutslipp
  • Øke barnetrygden så færre barn må vokse opp i fattigdom
  • Ansette flere gode lærere så hver eneste elev får god oppfølging
  • Fjerne fraværsgrensa

Jeg blir bare valgt om du og andre unge stemmer meg inn på Stortinget. Jeg stemmer SV – Sosialistisk Venstreparti og håper du vil gjøre det samme.

Om du lurer på noe er det bare å sende meg en melding!

Nicholas Wilkinson
1. kandidat til Stortinget Akershus SV

 

 

0 Comments

Add Your Comment: